Home & Living

CEDIA avdekker utdanningsprogram for ISE 2017

CEDIA, Joint Venture Partners of Integrated Systems Europe (6-10 februar 2017, Rai Amsterdam), har avslørt et omfattende utdanningsprogram for ISE 2017, utviklet for å øke tekniske ferdigheter og hjelpe til med å drive Bedriftsforbedringer for eksperter på hjemmeteknologi over hele regionen …

Deltakere kan få tilgang til mye mer enn 30 treningsøkter av høy kvalitet over fire dager på RAI i Amsterdam, og dekker et stort og variert utvalg av temaer. De vil også ha muligheten til å komme videre i karrieren ved å ta CEDIAs høyt respekterte elektroniske systemtekniker (ESC-T), designer (ESC-D) og nettverksspesialist (ESC-N) akkrediteringsundersøkelser. Alle steder i CEDIAs ISE 2017 Professional Development Program er tilgjengelige for forhåndsbestilling, med gjester som kan dra nytte av et rabattert ISE 2017 Training Pass, og gir inngang til ubegrenset CEDIA Education Sessions på arrangementet (Exclusions gjelder) til en lavpris for tidlig fugle av € 275 for CEDIA-medlemmer, (€ 350 for ikke-Cedia-medlemmer). Individuelle klasser fra Cedia ISE 2017 -treningsprogrammet er også tilgjengelig for gjester å ta til en la carte -priser. Disse eksepsjonelle prisene er gyldige til 15. januar 2017.

“ISE 2017 er den viktigste destinasjonen for hjemmeteknologiutdanning i EMEA,” sier Simon Buddle, CEDIAs utdanningsdirektør. “Deltakere kan oppnå et stort skritt fremover i sin faglige utvikling ved å ta CEDIA -trening på arrangementet. Vi har et spennende utvalg av kurs, og tilbyr viktig innsikt i nye trender, nye teknologier og bedriftspraksis og levert av utmerkede, veldig kunnskapsrike presentatører. Gjestene kan også fremme sitt yrke ved å sitte essensielle CEDIA -akkrediteringsundersøkelser. Med et så fantastisk program som tilbys, og en så fantastisk avtale tilgjengelig med ISE 2017 -treningskort, oppfordrer jeg eksperter på hjemmeteknologi til å få mest mulig ut av tiden sin i Amsterdam og bestille plassene sine på disse eksepsjonelle CEDIA -treningskursene i dag. ”

Fra et teknologiperspektiv vil kurs dekke innovasjoner på vei ledet av en rekke fremragende fagfolk fra hele verden, inkludert Rich Green, Michael Heiss, Peter Aylett, Richard Hollinshead og Man Singleton. CEDIA Education at ISE 2017 vil tjene en CEU (CEDIA Education Unit) per time trening, og tilby en rute for å opprettholde sin CEDIA -sertifisering.

Utdanningshøydepunkter inkluderer et heldags hjemmekino-designkurs, en heldags rackbyggingsøkt og et avansert nettverkskurs. Det vil også være økter om teknologiintegrasjon for superyachter, fjernstyring, forekommende inntekter, oppslukende lyd, designtenking, hi-definition lyd, stemmekontroll og mye, mye mer.

Et annet fremtredende aspekt av CEDIA-utdanningsprogrammet vil være deltakelse fra den anerkjente amerikanske selskapet Guru Leslie Shiner. Leslie vil presentere økter på ISE for første gang, inkludert:

Advarsel! Unngå disse 10 enkle tingene som kan sette deg ut av virksomheten

Forstå arbeidskraft, kostnader, effektivitet og effektivitet

“Arbeid smartere, ikke hardere” verksted for selskapseiere

For å kjøpe ISE 2017 Training Pass for CEDIA -utdanning eller foreta bestillinger for individuelle treningskurs og akkrediteringsundersøkelser, besøk www.iseurope.org.

Ønsker mer? – Følg oss på Twitter, som oss på Facebook, eller abonner på RSS -feeden vår. Du kan til og med få disse nyhetene levert via e -post, rett til innboksen hver dag.

Dele denne:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -post
Mer

Hva skjer
Skrive ut

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme