Uncategorized

Bells & Whistles of 2011

-metoden tilbake da forhåndsvisningene av høytiden var i full gang, gikk jeg til LG Electronics samt forhåndsvisning av apparater her i Toronto. Jeg forstår at røde buer ikke nettopp er det du hadde i tankene for denne Thanksgiving mandag, men alle disse fantastiske produktene er nå tilgjengelige, så jeg komponerer til slutt om dem. I tillegg, etter denne helgen, er det ikke på tide å tro på ferieshopping? Hm?

Her er en titt på nøyaktig hvor langt innovasjon har som er tilgjengelig i 2011:

LG hadde et helt underholdningssystem satt opp på arrangementet, fra en 3D-TV til en Blu-ray-skivspiller så vel som veggmonterte høyttalere. Jeg har til og med kledd 3D -brillene for en DVD -visning, så vel som den høye kvaliteten var fantastisk! Integrert med alle disse høyttalerne føltes det som om vi var i filmen.

Som en ivrig vaskerientusiast (virkelig, jeg er), var jeg spent på å oppdage om all den nye innovasjonen LG har lagt til skiverne deres så vel som tørketrommel. Langt til venstre er en frontlastende Ultra-kapasitet SteamDryer, designet for å spare deg for tid ved å tørke mer klær i mindre belastninger. Sensorens tørre system gjør det også enkelt på energiutgiftene siden det ikke går lenger enn nødvendig. Den nye Ultra Big Capability High Effectivity Top Tons Washer (til høyre) er myk, så vel som skånsomme mot plagg, siden den ikke har en midtopprørende som de fleste skiver. I stedet kontrollerer magnetisk innovasjon i trommelen bevegelsen til plagg inne. Fancy! I tillegg gjør ingen agitator det mer imøtekommende for store produkter som dyner så vel som håndklær.

Deres nye Double Oven Electric Variety vil være tilgjengelig i dag, når mange kanadiere er opptatt med at kjøkkenene deres prøver å sjonglere kalkun så vel som eplepai. Som en av de største doble ovnene på markedet, er den perfekt for å bake dessert før kalkunen er klar. (Alle tilgjengelige multitaskerne vil forstå hva jeg snakker om.)

Og til slutt kan Super Capability -kjøleskapet skryte av 30,7 kubikkfot med sprø, flott lagring. Selv om det kanskje ikke sjarmerer til leilighetssettet, er det en jevn stil som passer til et romslig, moderne kjøkken.

Fotokreditter: Gwen McAuley