Uncategorized

Oriental tepper

Som alle andre redaktører på kontoret vårt, føler jeg kjærligheten til orientalske tepper. Du har sannsynligvis lagt merke til at de dukker opp i fotograferingene og historiene våre i løpet av de siste utgavene. Hvem kan motstå de myke fargene og prydmønsteret til et tyrkisk eller persisk teppe – enda bedre når de er litt bleknet og trangt!

Jeg har nettopp kjøpt mitt første vintage teppe, fra det fantastiske Ecarget Gallery i Montreal, og jeg er begeistret. Teppet ble hentet inn av Stacey Smithers for en fantastisk kommende juni -historie hun produserte. Heldigvis sitter jeg ved siden av henne og får se alle de gode tingene som kommer gjennom!

Jeg elsker måten designere legger disse teppene over sisal eller bruker mer enn ett på samme plass, og jeg liker spesielt godt at vi ser dem i uventede rom som bad eller kjøkken.

Mitt dilemma: Hvor skal jeg sette mitt? (Tilgi disse dårlig opplyste bildene jeg tok klokka 07.00).

Jeg har nylig oppdatert fronthallen min med fersk maling, en ny trappeløper, en svart baner og en tealblå dør.

Kunst, belysning og finpuss er fremdeles å komme. Er dette stedet å legge det nydelige teppet ned? Det har stor innvirkning i det øyeblikket du går gjennom døren, føles koselig under føttene og fungerer bra med Sisal Runner. Det føles spesielt og dekorativt.

Eller hører det hjemme på kjøkkenet? Som du ser, passer det perfekt til tomrommet på kjøkkenet mitt. Jeg elsker måten det bringer farge og cosiness til et utilitaristisk rom. Det er fint når du jobber ved komfyren eller synker for å ha noe mykt under føttene. Men hva skjer når tomatsaus eller rødvin søler på den? Gjør det noe? Teppet er allerede slitt og elsket!

Veie inn hvis du vil. Kanskje svaret er å kjøpe to!

Fotokreditter: 1-5. Hilary Smyth