Uncategorized

En enorm hane? Hvem gjør det?

meg.

Jeg har faktisk gjemt disse $ 12 homegoods -funnene i lekerommet vårt i … Å … fem måneder? Så det var på tide at jeg deltok på ham. Jøss, denne fyrens del av det selvpålagte initiativet jeg liker å kalle “fyren kommer på den allerede” utfordringen, fordi jeg høytidelig har lovet å bruke den eller miste den (aka: bruk den eller Craigslist/doner den) når den angår alle tingene vi har hamstet i vårt full-til-BRIM-lekerom.

Ved første øyekast tenker du kanskje “han ser ut som en god forvitret hvit og solbrun hane” (eller “du trenger keramisk dyrrehab & moderne keramisk dyrsmak, så jeg valgte at det å gi ham et strøk med ny farge ville være akkurat tingen. Og jeg ønsket å velge en ganske vågal farge, bare fordi … vel, han er en enorm hane. Vil ikke at han skal ta seg selv for alvorlig nå? Så etter å ha stått i spraymalinggangen i minst ti minutter som veier alle de dristige og lyse alternativene (og sang Jingle Bells for å holde bønnen underholdt), tok jeg tak i Rustoleums malerens berøring i Aubergine (satin). Og jeg var plomme begeistret for å bruke den. Stønn. Beklager, ordspillene skjer bare. Det er en gave og en forbannelse.
Våre favorittvideoer

Hvis jeg virkelig ønsket å være en overachiever, ville jeg brukt litt spraygrunning (som alltid hjelper til ‘D Prøv lykken uten det og bare gå tilbake og legg til et lag med grunning hvis ting gikk høydyr. Heldigvis gjorde de det ikke. Jeg gjorde nettopp min typiske tynne tåkete strøk rutine (les mye mer om det her). Sjekk ut hvor sprø ting tok en titt med det første. Hvis du sprayer maler lett og tynt, er det ikke god dekning før den tredje eller fjerde frakken, så den første fikk ham til å se litt … varm rosa:

Men etter to mye mer tynne og til og med strøk, var dekningen god. Og Jarvis var Aubergine. Å det er navnet hans. Alt med ansikt er verdig et navn, tror du ikke?

Han ser ganske morsom ut foran de lette avokadoveggene på kjøkkenet.

Å, og i tilfelle skalaen ikke var klar før dette bildet, er han gigantisk. som en og en halv fot. Hvem vil ikke at en enorm Aubergine -hane heter Jarvis som venter på kjøkkenet for å hilse på deg om morgenen? Cock-a-doodle-do til deg også, Jarvis.

Selv om jeg er ærlig, er jeg ikke 100% solgt på fargen. Det er morsomt, men jeg er ikke sikker på at kjøkkenet kommer sammen hvis han ikke får noen mye flere strøk med en annen lys farge en dag. Si gul … eller skiferblått. Så jeg holder deg oppdatert. Plomme er morsomt, så hvem vet – det kan bli helt.

Hva samler dere menn og stash i et ekstra hjørne/rom/skap bare for å se på det måneder senere og føler seg skitne for bare å la det være der? Disse “fyrene kommer på det allerede” -prosjektene er små, men de får meg til å føle meg ganske bra av en eller annen grunn. Kanskje det er hele “hver eneste liten bit” -ting? Eller det faktum at vi trekker oss mot å rydde ut lekerommet, noe som innebærer at det vil være et blankt lerret for maling og gardiner og et teppe og møbler og tilbehør. Wheee. Det er praktisk talt som den drømmen når du finner et ekstra rom i huset ditt. Bortsett fra at vi alltid har visst at den var der og har fylt det med rare ting i stedet for å oppdage en hemmelig vegg eller trapp som fører til den. Er jeg den eneste som har den drømmen?

PSST- Jarvis er uten sidestykke når det gjelder enorme haner … bortsett fra Beyoncé. Hvis du ikke har lest det morsomste innlegget på Internett om henne ennå (Salty Language Warning), sjekk det her.

Flere meldinger fra Young House Love