Uncategorized

Organisering av huskontorer

Det nye året kan føre til et friskt start av slags – nye planer, mål så vel som selvfølgelig resolusjoner. Hvis en bitorganisasjon er forfalt i livet ditt, er et effektivt sted å begynne med husets kontor. Enten det er litt cubby i kjøkkenområdet eller et helt rom, kan noen få forslag hjelpe deg med å føle deg organisert og forberedt på å håndtere alt du ønsker å oppnå det kommende året.

1. Tilordne en innboks. Hvis du kan snille all posten din så vel som papirarbeid best borte, er det fantastisk – men det er kanskje ikke realistisk. En innboks eller in-in-Tray kan være et praktisk sted for ting du ikke kan få best borte, den metoden du forstår hvor du kan oppdage hva du er forberedt på å gå med den.

2. Hold det enkelt. I stedet for å få dekorative oppbevaringsbokser med ganske stiler på seg (vi forstår at de er fristende), hjelper en enkel kombinasjon stillhet av visuell støy og rot. White fungerer bra som en god ren farge for disse utilitaristiske binger. Det essensielle er å ha et sted for ting når du ikke bruker dem, så vel som å forstå hvor du kan oppdage dem når du krever dem, så husk å merke.

3. Velg et tavlebrett. Et PIN-tavle er et fantastisk alternativ for å screene alle minner, bilder, kort samt utklipp som i noen tilfeller kan rote opp overflaten til et kjøleskap. Hvis du ikke har et stort område for dette, prøv et lite tavle som du kan lene deg i en nisje eller på hyllen i en bokhylle.