Home & Living

Standout Artisans

Torontos et av et slag show er i full gang på Direct Energy Center. Det er bare frem til søndag 5. desember, så husk å gå til før håndverkerne begynner å pakke sammen.

Jeg surfer i gangene i løpet av helgen, samt kom over en rekke skatter. Hvis du prøver å finne julegaveideer, må du ikke se lenger.

Disse stykkene fra Montreals Ceramik B skilte seg ut for deres enkelhet. Inspiser ut dette organisk formede saltet så vel som pepper shakers.

Porcelains Bousquet hadde nydelige hvite vaser samt servise. Porselenkeglene ovenfor ville være best for høytidsunderholdning.

Saltbox Shoppe, basert på Kincardine, på, berømmer vintage doorknobs for disse frakkkrokene – listige! Jeg kan skaffe safirblå knotter i en inngangsparti.

Disse finérgavene identifiserer seg fra Flakes Paperie er et originalt spinn på spinkle papirer. Bruk blyant å komponere med for å sikre at de kan brukes på nytt. Deres håndlagde julekort var også nydelige.

Heather Shaw, eier av Torontos Pi’lo, har utforsket oss med huset sitt for på internett -TV, så vel som jeg fanget henne på det ene av et slag for å søke på hennes mest aktuelle håndverk. Disse vintage-utseende sømsettingene (over venstre) er et fantastisk konsept for de som liker funksjonelle gaver. I tillegg til nøyaktig hvor bedårende ville hennes hvite fjærfærer (til høyre) være på et grunnleggende juletre med hvite lys?

Hilsen fra Hamilton, ON, økte Jenna skjermtrykk tekstiler med sine egne tegninger. Hennes stiler er påvirket av dagliglivet, som illustrert med denne finurlige sykkelputen.

Sandy Middleton, fra Tansy & Co., integrerte sin bakgrunn i fotografering med sin entusiasme for husdekor. Hun bruker sine egne originale bilder for disse håndlagde trykte lampeskjermer samt ombygde vindusrammer.

Christie Greyerbiehls Material Light Boxes ville gi en beste gave til folk på oppføringen din med bit. Deres myke glød så vel som morsomme tegninger er så mye mer fascinerende enn plugg nattelys.

Jeg er ikke heller her ennå, men jeg kunne ikke bli tilstrekkelig med alle de sjarmerende spedbarnsbodene. Montreal-baserte Poids Plume bruker 100% naturlig, organisk bomull til plaggene sine i tillegg til sengetøy, så vel som alle produkter er håndlaget i Quebec. Disse onesies var mykere enn babyens du vet hva.

Tulip+I håndtrykk morsomme italienske setninger på tepper, smekker samt puter med vannbasert blekk. Jeg vil gjerne ha en “latte + biscotti” smekke for meg selv, vær så snill.

Så ta turen ned til utstillingsstedet i tillegg til å se showet for dere selv! (Det vil også være i Vancouver fra 9. til 12. desember.) Gavekonsepter i massevis!

Fotokreditter: Gwen McAuley